Aisuri

Hypätään jälleen roolileikkien maailmaan, tälläkertaa aisankannattajaleikkeihin.

Olen sinun vaimosi, joka on juuri tullut kotiin, tiedät kyllä missä olen ollut. Olen ollut poikaystäväni luona. Poikaystäväni on tummaihoinen upea, raamikas mies, jolla on todella iso kulli. Siis TODELLA iso, paksu ja pitkä, suonikas ja vähän käyrä. Mitä nautintoa poikaystäväni sillä minulle antaakaan.

Olet odottanut minua ja näät kuinka kauniina olen. Olen meikannut ja laittanut hiukseni kauniisti. Olen pukeutunut todella seksikkääseen mekkoon.

Näen kuinka katsot minua ja minua alkaa vähän säälittää. Sanon sinulle, että voit kyllä runkata jos se helpottaisi oloasi. Ja voin jopa riisua mekkoni, saat katsella minua alusvaatteissani. Uusissa seksikkäissä alusvaatteissani, jotka olen ostanut poikaystävääni varten.

Avaat housusi ja alat runkkaamaan. Katson kuinka runkkaat, sanon etten voi auttaa sinua. Sinun täytyy vain vetää käteen, nussia omaa kättäsi.

Kaivan laukustani alushousuni, jotka olen tuonut kotiin pesuun. Ne olivat päälläni poikaystäväni luona. Hän sai panna minun tiukkaa, märkää, posliiniksi ajeltua pilluani ja laueta sisääni. Minulla oli nuo stringit päälläni, kun poikaystäväni pani minua ja osa hänen spermastaan on valunut stringeihin.

Annan stringit sinulle ja sanon, että saat laueta niihin. Saat runkata loppuun asti ja laueta pikkuhousuihini, joissa on poikaystäväni spermat.

Vedät käteesi loppuun asti ja laukeat lopulta käytettyihin pikkuhousuihini. Nöyryyttävää.

Soittele minulle, Ilona 221