Autokorjaamossa

Olin matkalla töistä kotiin, kun autoni alkoi yllättäen pitää outoa rahinaa ja mittaristossa syttyi palamaan erilaisia vikavaloja. Kurvasin lähimmän autokorjaamon pihaan, vaikka kello läheni jo viittä ja korjaamo suljettaisiin silloin.

Astuin sisään ja kerroin, että tarvitsisin todella autoani heti huomenna, ehtisivätkö he vielä katsoa mikä autossani on vialla? Mies vastaanotossa sanoi, että he ovat juuri sulkemassa, mutta hän voisi itse vielä pikaisesti vilkaista autoani.

Hän ajoi autoni huoltohalliin ja jäin odotustilaan juomaan kupillisen kahvia. En ehtinyt juoda edes kahviani loppuun asti, kun mies jo palasi ja kertoi, että autoni on kunnossa. Vika oli ollut pieni ja helposti korjattavissa.

Siirryin tiskille maksamaan ja kaivelin lompakkoa käsilaukustani, mutta sitä ei löytynyt. Nolona kerroin miehelle, että minulla ei nyt ole rahaa, eikä pankkikortteja mukana. Mies heitti siihen, että ei kai se auta, kun maksaa sitten luonnossa ja naurahti perään. Katsoin miestä ja vastasin, että niinhän se taitaa olla.

Vastaukseni yllätti miehen täysin, mutta hän nousi tiskin takaa ja tuli luokseni. Hän käänsi minut selin itseensä, otti käsistäni kiinni selkäni takana ja työnsi minut edellään huoltohalliin. Mies työnsi minut auton konepeltiä vasten, hän repi paidan päältäni ja nosti hameeni ylös, hän laskeutui nuolemaan hetkeksi pilluani, hän käytti kieltään niin taitavasti, että tunsin kuinka tiukka pilluni kostui läpimäräksi nautinnosta.

Mies nousi taakseni, avasi työhousunsa ja tunsin hänen kovan kyrpänsä, kun se työntyi pilluuni. Mies painoi toisella kädellä minua vasten konepeltiä ja toisella kädellä hän otti tiukasti kiinni hiuksistani. Mies oli ihanan kovakourainen ja se sai minut todella syttymään.

Mies nai minua konepeltiä vasten aina vain kovempaa ja kovempaa, hallissa kaikui voihkintani, kiimaisen pilluni litinä ja kova naimisen läiske. Sain järisyttävän orgasmin, pilluni supisteli miehen kovan kyrvän ympärillä, joka työntyi aina vaan kiihtyvässä tahdissa pilluuni. Sitten mies veti kyrpänsä ulos pillustani ja lämmin sperma lensi selkäni päälle.

Nousin konepelliltä ja puin vaatteet päälleni miehen laittaessa housujaan kiinni. Kysyin, että oliko tasaraha? Mies nyökkäsi ja naurahti. Kun lähdin ovesta ulos, mies huusi vielä perääni, että tervetuloa uudelleen! Olin löytänyt luottokorjaamon…