Ensimmäinen fantasiani

Mistä olisikaan parempi aloittaa blogini, kuin ensimmäisestä fantasiastani, jonka muistan ja joka palaa mieleeni aina uudestaan ja uudestaan. Se saa pilluni niin märäksi kiimasta ja koko kroppani huutamaan himosta ja halusta.

Uppoudutaan siis hetkeksi fantasiamaailmaan:

Olen yksityisissä, intiimeissä juhlissa. Vieraina on nuorempia ja vanhempia miehiä sekä naisia. Ilta on kulunut hyvän ruuan, juoman, kiihkeän musiikin ja tanssin merkeissä. Olen juuri tanssimassa hyvin läheisesti itseäni selkeästi vanhemman, karskin miehen kanssa. Kysyn hänen nimeään, mutta hän vastaa minulle, että ei nimiä tänään.

Hänen kätensä vaeltavat vartolallani ja jäävät hyväilemään täyteläisiä rintojani. Hän riisuu pienen mustan satiinitoppini, jonka alta paljastuu mustat pitsiset rintaliivini, joissa rintani näyttävät upeilta. Mies pyörittelee sormillaan kovettuneita nännejäni ja tunnen kuinka pilluni alkaa kostua.

Jostain syystä, tämä vanhempi, roteva, oluelta ja bensalta tuoksuva mies (mielessäni näen hänet ajamassa isoa rekkaa), saa minut syttymään uskomattomalla tavalla. Olen juuri kuiskaamassa hänen korvaansa, kuinka haluan panna häntä juuri NYT, mutta yllättäen hän kysyy, että haluanko kokeila tänään jotain uutta, uskallanko lähteä leikkimään? En mieti hetkekään, HALUAN!

Mies vislaa huoneen toiselle puolelle nuorelle naiselle ja tämä tulee luokseni. Hän peittää silmäni huivilla ja taluttaa minut toiseen huoneeseen, laittaa minut istumaan mukavan pehmeään tuoliin ja sitoo käteni tuolin käsinojiin. Sitten hän kuiskaa korvaani: “Ole hiljaa ja nauti:”

Hetken on hiljaista, mutta sitten syntisen kuuloinen musiikki kantautuu vaimeana korviini ja kuulen kuinka ovi avautuu ja askeleet lähenevät minua. Tunnen kädet rinnoillani, josta ne liukuvat alaspäin ja minulta riisutaan kireä, musta, lyhyt nahkahameeni ja mustat pitsistringini. Kädet siirtyvät avaamaan myös rintaliivini ja istun tuoliin sidottuna, silmät peitettynä, täysin alastomana.

Tunnen kosketuksia reisilläni, sormet hipaisevat kostunutta pilluani (kuinka haluaisin, että ne työnnetään syvälle sisääni!), syliini istutaan ja tunnen posliinisen, märän pillun omaani vasten. Tunnen lämpimät huulet huulillani samalla, kun nainen hieroo pilluaan omaani vasten ja tuntuu, että voisin räjähtää halusta! Jostain kiihkon keskeltä kuulen kuinka ovi käy, nainen nousee sylistäni ja uudet askeleet lähestyvät minua.

Tunnen kädet takaraivollani ja iso, kova kulli tungetaan syvälle suuhuni. Imen sitä, käytän kieltäni, kiihdytän tahtia ja kulli alkaa sykähdellä suussani ja suuni täyttyy spermasta. Nielen joka pisaran ja nuolen huuleni puhtaiksi. Askeleet loittonevat luotani ja taas ovi käy.

Tunnen raskaan hengityksen kasvoillani, tunnistan heti oluen ja bensan tuoksun ja tiedän näkemättä, että “rekkakuski” on luonani. Tunnen hänen katseensa, kuinka se vaeltaa pitkin alastonta vartaloani. Hän ottaa kiinni reisistäni ja avaa haarani, tunnen kuinka pillustani valahtaa kiimanesteitä tuolille. Kuulen kuinka mies alkaa runkata edessäni, haluaisin huutaa, että PANE MUA, mutta minun on käsketty olla hiljaa.

Mies kiskaisee minua alaspäin tuolissa, polvistuu eteeni ja tunnen kuinka hänen kova kullinsa uppoaa litimärkään, tiukkaan pilluuni. En ole ikinä ollut yhtä kiimainen. Saan räjähtävän orgasmin jo toisella työnnöllä, jolla kulli uppoaa syvälle pilluuni. Pilluni supistelee hänen kovan kullinsa ympärillä ja hän nussii minua kovempaa ja kovempaa ja minä saan uuden järisyttävän orgasmin! Koko kroppani vapisee orgasmin kourissa ja samalla mies vetää kullinsa ulos pillustani ja tunnen kuinka sperma lentää naamalleni, se valuu pitkin naamaani ja yritän nuolla kaiken mihin kieleni ylettää.

En ole ikinä kokenut näin suurta himoa, kiihkoa ja halua! Ja kun luulen jo, että ilta on ohi, niin kuulen kuinka ovi käy jälleen ja askelet lähestyvät minua…