Hierojalla

Tänään taas roolileikkejä.. Tervetuloa Ilonan hierottavaksi, hierojana saan sinut taatusti nauttimaan 😉

Olen pukeutunut tiukkoihin mustiin urheilulegginsseihin, joissa ihanan muhkeat pakarani näyttävät seksikkäiltä ja tiukkaan urheilutoppiin, joka juuri ja juuri peittää rintani.

Kutsun sinut odotushuoneesta vastaanottohuoneeseeni. Vastaanottohuoneena toimii jälleen makuuhuoneeni. Istun tuolilla sängyn vieressä ja pyydän sinua istumaan sängyn reunalle.

Kysyn nimesi ja kirjaan tiedot läppärilleni. Kysyn mistä syystä olet tullut vastaanotolleni ja kerrot, että reitesi ovat olleet tosi kireät ja toivoisit niihin rentoutusta.

Pyydän sinua riisumaan housusi ja paitasi, bokserit voit jättää jalkaasi. Pyydän, että käyt selällesi makaamaan sängylle. Tulen viereesi ja käyn tunnustelemaan ensin pohkeitasi, hieron niitä ja tunnen kuinka kireältä lihaksesi tuntuvat.

Siirryn hiukan ylöspäin ja käyn tunnustelemaan reisiäsi. Ne todella ovat kireänä ja aloitan niiden hieromisen. Jotta saisin oikein hyvän otteen, niin tulen päällesi istumaan, niin, että olen selin sinuun päin ja näät mehukkaat pakarani edessäsi.

Näky todella taitaa olla mieleesi, sillä huomaan kuinka boksereissasi alkaa pullottaa. Tiedän toki mikä on paras tapa saada koko kroppa rennoksi..Ilonan hieronnassa onnistuu myös “happy ending”.

Enempiä kyselemättä, otan kullisi käteeni ja käyn runkkaamaan sitä toisella kädelläni, toisella edelleen hieroen reisiäsi. Lasken päätäni alaspäin ja otan ihanan kovan kullisi suuhuni. Nuolen, imen, leikittelen kielelläni, runkkaan kädelläni, toisella puristelen kiveksiäsi.

Kuulen kuinka nautit siitä mitä teen. Jatkan himokkaana kullisi käsittelyä ja pian tunnen kuinka kullisi alkaa sykkiä suussani ja suuri lasti lämmintä spermaa leviää suuhuni. Nielen ne ja nuolen kullisi puhtaaksi. Laitan bokserit takasin jalkaasi, kokeilen reisiäsi ja kysyn huomaatko sinäkin kuinka rennoilta ne tuntuvat? Sanot, että koko kroppasi ei ole hetkeen tuntunut näin rentoutuneelta.

Varaat uuden ajan heti viikon päähän. Nouset ja pukeudut, kysyt vielä puhelinnumeroani, jos haluatkin aikaistaa varaamaasi aikaa. Puhelinnumero on 0700-12000 ja minut saat valittua linjoille numerolla 221. Jos en satu olemaan paikalla, niin voit kutsua minua paikalle lähettämällä maksuttoman tekstiviestin 221 numeroon 045-73960399.