Himokas sunnuntai

Sunnuntai, hetki aivan omaa aikaa, ei töitä, vain minä ja tuo ihana kaappini, joka on täynnä toinen toistaan seksikkäämpiä alusasuja ja ihania seksileluja.

Avaan kaapin ja valitsen valkoiset stay upit, valkoiset stringit ja valkoiset pitsiset rintaliivit. Puen ne päälleni ja katson itseäni peilistä, näytän todella kuumalta. Otan tuolin peilin eteen ja avaan jalkani niin, että nään kuinka stringini alkavat kostua läpi, tunnen itseni todella kiimaiseksi.

Hieron sormillani klitoristani ja katselen itseäni peilistä. Siirrän stringejä vähän sivuun, niin että märkä posliini pilluni tulee näkyviin. Jatkan vielä klitoriksen hyväilyä sormillani, mutta olen niin kiihottunut, että haluan ottaa kaapista jonkun ihanista leluistani ja jatkaa sillä itseni tyydytystä.

Valitsen aidolta kullilta näyttävän ison dildon. Työnnän dildon ensin suuhuni, suljen hetkeksi silmäni ja kuvittelen kuinka edessäni seisoisi mies, jonka kovaa, isoa kyrpää saisin imeä. Sitten otan dildon suustani ja työnnän sen tiukkaan, kiimaiseen, märkään pilluuni. Katson peilistä kuinka se työntyy syvälle sisääni ja voihkaisen nautinnosta.

Runkkaan itseäni isolla dildolla, voihkin ja lähes huudan himosta! Toisella kädellä hyväilen täyteläisiä rintojani ja kovettuneita nännejäni. Tunnen, että olen saamassa orgasmin aivan kohta. En haluaisi lopettaa vielä, mutta en pysty enää perääntymään. Työnnän dildoa sisääni kovempaa ja kovempaa ja saan pitkän, uskomattoman orgasmin. Pilluni supistelee dildoa vasten ja tuntuu, että orgasmi vain kestää ja kestää. Aahhhh…