Itsetyydytystä

Tänään oli taas päivä, kun tuntui ettei mikään riitä tyydyttämään seksinnälkääni.

Olin juuri ollut suihkussa ja saanut uskomattoman ihanan orgasmin, lämpimän veden valuessa kurvikasta vartaloani pitkin ja sormieni hieroessa klitoristani.

Suihkun jälkeen kuivasin itseni ja avasin jälleen tuon ihanan alusvaatekaappini. Valitsin päälleni tummansiniset pitsirintaliivit ja pitsistringit. Katsoin peilistä itseäni, näin kuinka täyteläiset rintani lähes pursusivat ulos rintaliiveistäni ja kovat nännini näkyivät ihanasti pitsin läpi.

Käänsin selkäni peiliin päin ja katsoin kuinka stringien naru painui muodokkaitten, pyöreiden pakaroideni väliin. Näky sai mieleni täyteen ajatuksia siitä, kuinka kovasti haluaisin jonkun panevan minua nyt takaapäin, kuinka kova kyrpä uppoaisi pilluuni aina uudestaan ja uudestaan.

Pilluni kostui ajatuksesta niin märäksi ja tunsin oloni todella kiimaiseksi, vaikka olin juuri saanut orgasmin. Kaivoin kaapistani ensin anustapin, kostutin sen liukuvoiteella ja katsoin peilistä kuinka ihanalta näytti, kun työnsin sen tiukkaan peppuuni. Voihkaisin nautinnosta, kun tappi työntyi sisääni.

Kaivoin kaapistani vielä ison dildon, jossa oli imukuppi pohjassa. Kiinnitin dildon lattiaan peilin eteen ja menin kontilleni lattialle, selkä peiliin päin. Käänsin pääni niin, että näin peilistä kuinka dildo työntyi kosteaan, kiimaiseen pilluuni, kun istuin sen päälle. Samalla näin anustapin muhkeiden pakaroitteni välissä.

Aloin ratsastaa dildon päällä rytmikkäästi. Pakarani hytkyivät ja pilluni litisi märkänä. Tunsin kuinka lähellä orgasmi oli ja sitten tunsin sen tulevan, pilluni supisteli dildon ympärillä ja peräaukkoni anustapin ympärillä. Se tuntui niin hyvältä, että toivoin ettei tuo järisyttävä orgasmi loppuisi ollenkaan.

Kuinka rakastankaan seksiä, kaksi orgasmia päivässä on vasta alkua…