Käytetyt mustat stringit

On niin monenlaisia tapoja kokea seksuaalista nautintoa, kiihottua äärimmilleen.

Rakastan seksikkäitä alusvaatteita, erityisesti pitsisiä rintsikoita ja pitsisiä stringejä. Tunnen oloni todella seksikkääksi ne päälläni, tänään olin valinnut mustat pitsirintsikat ja mustat pitsistringit.

Sain soiton mieheltä, jonka ääni oli todella seksikäs. Hän halusi kuulla mitä minulla oli päälläni ja kerroin hänelle ihanista, seksikkäistä alusvaatteistani, kerroin miltä ne näyttivät päälläni ja kuinka tunsin oloni todella seksikkääksi ja himokkaaksi.

Kysyin halusiko mies, että riisuutuisin, mutta hän sanoi, että haluaisi haistella pillunesteideni tuoksuja stringeistäni. Ajatus sai minut entistä kiimaisemmaksi ja avasin jalkani äärimmilleen auki, jotta mies pääsi painamaan kasvonsa pilluani vasten ja haistelemaan himosta ja kiimasta kostuneita stringejäni.

Mies syttyi tuoksustani todella paljon ja itse kiihotuin koko ajan lisää. Painoin pilluani vielä kovempaa miehen kasvoja vasten ja hieroin stringejäni häneen.

Sitten nousin hänen päälleen kuusysiin, hän jatkoi stringieni haistelua, samalla kun otin hänen ison, kovan kullinsa käsittelyyni. Imin, nuolin, runkkasin, sivelin ja hyväilin. Olimme kumpikin todella himokkaita ja lopulta laukesimme yhtä aikaa. Sain suuren lastin lämmintä spermaa suuhuni samalla, kun ihana orgasmi vyöryi koko vartaloni läpi.

Kuinka ihanaa puhelinseksiä jälleen, mitähän ensi kerralla, en malta odottaa..