Kerro mulle…

Kerro mulle mitä sä haluat just nyt, mihin kosken, millä kosken.. Kuinka nautinnollista on, kun toinen kertoo ihan tarkalleen mitä haluaa. Ja vastavuoroisesti kerron itse mitä haluan.

Eräänä aamuna kun heräsin yhden ihanan miehen vierestä, niin mies kuiskasi minulle juuri nuo sanat: Kerro mulle mitä sä haluat.. Pelkästään nuo sanat kuiskattuna korvaani sai minut jo kostumaan ja todella himokkaaksi.

Otin miehen käden käteeni ja laitoin sen klitorikseni päälle. Sanoin, että hyväile minua juuri tästä ja nuole ja ime samalla nännejäni. Mies teki juuri niin kuin pyysin ja se tuntui uskomattoman hyvältä. Välillä pyysin miestä suutelemaan minua, suulle ja kaulalle.

Sitten pyysin, että mies työntää sormensa tiukkaan, kosteaan pilluuni. Mmmmmm, kuinka hyvältä se tuntui. Halusin, että hän nai minua sormillaan ja nuolee samalla klitoristani. Kerroin missä kohtaa tuntui parhaalta ja pyysin välillä olemaan hellempi ja välillä koventamaan otteita.

Olin jo lähes saamassa orgasmin, kun pyysin vielä, että mies työntää sormensa peppuuni. Sitten en enää kestänyt, aivan mieletön orgasmi vyöryi koko kroppani läpi. Voihkin äänekkäästi ja nautin, todellakin nautin!

Sitten olikin minun vuoroni toteuttaa miehen toiveet..kerron niistä ensi postauksessani.

Soitellaan, Ilona