Kiihkeä suihkuhetki

Kuinka ihanaa onkaan nautiskella seksistä suihkussa. Välillä yksin ja välillä jonkun ihanan miehen kanssa.

Nautin siitä, kun saan tuottaa miehelle nautintoa, se saa pilluni kostumaan aina litimäräksi. Aloitan pesemällä miehen selän ja pakarat, sekä takareidet. Sitten siirryn etupuolelle ja pesen hänen rintakehänsä, käteni liukuvat kostealla iholla alaspäin, hipaisen hänen kulliaan, joka on alkanut kovettua. Siirryn etureisiin ja asetun polvilleni hänen eteensä.

Hyväilen hänen reisiään ja pakaroitaan. Sitten otan hänen täydessä seisokissa olevan suonikkaan, ison, kovan kullin käteeni ja alan runkata. Runkkaan ja hyväilen toisella kädelläni hänen täysiä kiveksiään.

Katson häntä silmiin, lämpimän veden valuessa päällemme ja otan hänen kullinsa syvälle suuhuni. Alan imea sitä, leikittelen kielelläni, käytän kättäni ja suutani. Nousen välillä seisomaan ja suutelen miestä himokkaasti ja painan täyteläiset rintani hänen rintaansa vasten, samalla runkaten häntä kädelläni.

Palaan takaisin polvilleni hänen eteensä ja jatkan hänen kullinsa hyväilyä. Runkkaan, imen, nuolen, teen kaikkeni, että saan hänet laukeamaan. Pian tunnen kuinka hänen kullinsa alkaa sykkiä ja suuni täyttyy lämpimästä, suolaisesta spermasta. Olen niin kiihottunut, että saan itsekin orgasmin samalla, kun suuni täyttyy spermasta.

Kuinka kiihottavaa onkaan saada mies laukeamaan, mmmmmm..