Kiihkeää valokuvausta

Kaappini on täynnä toinen toistaan seksikkäämpiä alusvaatteita. Sain idean, että haluaisin jonkun ottavan kuvia minusta, kun olen pukeutunut oikein seksikkäältä näyttäviin alusasuihin.

Otin yhteyttä tuttuun valokuvausta harrastavaan miespuoliseen ystävääni, joka lupasi toteuttaa kuvauksen.

Ennen hänen tuloaan laittauduin kauniiksi ja valitsin muutaman suosikkiasuni esille. Puin valmiiksi päälleni punaiset pitsistringit, punaiset pitsiset rintsikat, mustat stay up sukat ja punaiset korkokengät. Katsoin itseäni peilistä ja näytin todella pornolta.

Ovikello soi ja kiiruhdin avaamaan. Valokuvaaja ei meinannut saada sanaa suustaan, kun avasin oven alusvaatteisillani. Hän sanoi, että näytän todella seksikkäältä ja saisimme varmasti upeita kuvia minusta.

Olin pedannut sänkyyni silkkiset lakanat ja asetuin makaamaan niille, otin seksikkään asennon ja katsoin viettelevästi kameraan. Kamera alkoi räpsyä ja se sai oloni tuntumaan kiimaiselta, minua alkoi panettaa todella paljon ja tunsin kuinka pilluni alkoi kostua.

Kuvaaja sanoi, että voisin vaihtaa asentoa. Menin kontilleni sängylle ja nostin peppuni pystyyn, rintani painuivat silkkistä lakanaa vasten. Katsoin jälleen kameraa kohti seksikkäällä, viettelevällä katseella ja silmäni pysähtyivät kuvaajan housujen etumukseen, näin kuinka hänen kullinsa oli alkanut seisoa. Näky sai minut vielä kiimaisemmaksi.

Koitin keskittyä kuvaussessioon, mutta katseeni eksyi kokoajan miehen housuissa pullottavaan kulliin. Mies huomasi, että keskittymiseni oli herpaantunut ja hän sanoi, että voisi tulla vähän korjaamaan asentoani.

Mies asteli luokseni, otti kiinni minun täyteläisistä pakaroistani ja en voinut mitään, että suustani pääsi voihkaisu. Olin niin kiimainen ja pilluni niin märkä, että tuntui etten kestä hetkeäkään jos en saa nyt kunnon panoa. Onneksi mies taisi tuntea täysin samoin, sillä hän ei alkanut korjailemaan asentoani, vaan siirsi stringejäni hiukan sivuun ja tunsin kuinka hänen sormensa upposivat tiukkaan, kiimaisen märkään pilluuni.

Voihkin ja sanoin miehelle, että haluan hänen panevan minua nyt heti, todella kovaa takaapäin. Mies avasi housunsa, otti kiinni lantiostani ja alkoi panna minua oikein kunnolla. Hänen iso, kova kullinsa työntyi sisääni uudestaan ja uudestaan. Sain uskomattoman ihanan orgasmin ja mies jatkoi vielä panemistani. Käänsin miehen selälleen ja istuin hänen päälleen ja aloin ratsastaa hänellä.

Hänen kivikova kullinsa tuntui niin hyvältä tiukassa, nautinnosta supistelevassa pillussani. Mies katsoi minua silmiin ja sanoi, että hän tulee ihan kohta. Kiihdytin tahtia ja mies voihki nautinnosta lauetessaan sisääni.

Valokuvaukset jäivät siltä päivää siihen, olemme sopineet että otamme kuvaussession uusiksi joku päivä. Niistä kuvista mitä ehdimme ottaa tuli ilmeisen hyviä, sillä sain hetki sitten viestin kuvaajalta, että hän runkkaa juuri kuviani katsellessa..