Kiusoittelevaa puhelinseksiä

Tämän vuoden viimeiset ihanat, kiihkeät seksipuhelut alkaa olla kohta puhuttu. Tähän vuoteen on mahtunut paljon niin kiihottavia puheluita, etten malta odottaa mitä ensi vuosi tuo tullessaan..

Juuri tyydytin itseäni muistellessani yhtä todella ihanaa puhelua. Puhelinseksissä on niin pornoa myös se, että voi päästä kokeilemaan jotain uutta ja saada ihania ideoita mitä voisi joskus kokeilla ihan livenäkin.

Näin on käynyt muutamia kertoja. Todella kiihottavaa oli puhua puhelu, jossa keskustelimme erään miehen kanssa fantasioista. Niitähän löytyy meiltä kaikilta, minulta ainakin todella monta!

Päädyimme puhumaan kiusoittelusta. Puhelu johti niin kuumottavaan hetkeen, että sen muistelu saa pilluni edelleen märäksi.

Mies halusi, että sidon hänet tuoliin ja kiusoittelen häntä. Ensin riisuuduin todella seksikkäästi hänen edessään. Sitten istuin itse toiselle tuolille hänen eteensä ja avasin haarani levälleen, niin että hän näki märän, kiimaisen pilluni edessään.

Aloin hieroa klitoristani, hyväilin täyteläisiä rintojani, pyörittelin sormieni välissä kovettuneita nännejäni. Otin kaapistani dildon. Ensin nuolin dildon vartta oikein seksikkään näköisesti ja sitten työnsin sen suuhuni. Katsoin miestä ja näin kuinka kiihottunut hän oli. Mutta juuri tätä hän oli halunnut! Hän sai vain katsoa, ei koskea.

Sitten työnsin dildon litisevän märkään pilluuni. Aloin runkata sillä itseäni, samalla kun hieroin toisen käden sormilla klitoristani. Voihkin ja vaikeroin nautinnosta ja jatkoin itseni tyydytystä miehen katsellessa. Runkkasin ja runkkasin, niin kauan, että sain järjettömän kovan orgasmin.

Kun olin lauennut, siirryin miehen luo. Otin hänen sykkivän kullinsa suuhuni ja hän oli niin kiimainen, että hän laukesi lähes heti, kun imin hänen isoa kulliaan.

Miten ihanaa puhelinseksiä jälleen! Ehkä puhelin taas kohta soi ja pääsen kiihottumaan äärimmilleen..