Krapulaseksiä

Otsikkokin sen jo kertoo, mutta tiedätte varmaan kuinka hyvältä krapulaseksi voikaan tuntua. Vähän kuin vahingossa onnistuin hankkimaan itselleni pienen krapulan viikonloppuna.

Lähdettiin tyttöjen kanssa syömään ravintolaan, toki ruuan kanssa nautittiin lasilliset hyvää viiniä. Viini maistui niin hyvältä, että ajateltiin lähteä vielä paikalliseen baariin yksille. Valittiin meidän kantabaari, jossa sattui olemaan karaokeilta.

Vaikka en mikään kaikkein ujoin tyttö olekaan, niin karaoken laulaminen vaatii kyllä muutaman juoman pohjalle. Joten sehän ei jäänyt sitten yksiin, eikä ihan kaksiinkaan. Mutta ilta oli hauska, päädyttiin lopuksi vielä paikalliseen yökerhoon tanssimaan.

Kotiin lähdin vasta valomerkin jälkeen, enkä joutunut lähtemään yksin kotiin 😉

Sain ihan kunnolla munaa kyllä yölläkin, mutta kun kumpikin osapuoli oli nauttinut jonkin verra alkoholia, niin eipä se touhu nyt kummoista ollut, ei jäänyt teille kerrottavaa siitä.

Mutta onneksi asia korjaantui aamulla. Arvatkaapa mihin sain herätä? No, siihen että pilluani nuoltiin oikeen antaumuksella. Mistä se johtuukaan, että krapulassa tuntuu, että tuntoaisti on äärimmilleen virittynyt. Olin kyllä hetkessä täysin hereillä ja niin kiimainen ja halukas, että pillustani valui kiimanesteitä varmaan pitkin sänkyä.

Mies sormetti minua samalla, kun nuoli pilluani ja sain ensimmäisen orgasmini lähes heti. Mutta se ei jäänyt ainoaksi. Mies tuli päälleni ja nostin jalkani hänen olkapäilleen. Tunsin kuinka hänen kivikova kullinsa työntyi sisääni. Ensin rauhallisemmin, välillä kovempaa, sitten taas rauhallisemmin.

Sitten mies käänsi minut vatsalleni. Nostin peppuni pystyyn ja olin niin kiimainen, että en osannut kuin voihkia nautinnosta ja kerjätä kovaa kullia pilluuni. Ja sitten mies otti minut takapäin. Niin lujaa ja kunnolla! Huh, sain toisen järisyttävän ihanan orgasmin.

Lopuksi mies halusi vielä tulla suuhuni. Otin hänen kovan, omista pillumehuistani liukkaan kullin suuhuni. Katsoin miestä silmiin ja imin hänen kulliansa. Kauaa ei mennyt, kun mällit lensivät suuhuni.

Sen lisäksi, että krapulaseksi tuntuu hyvältä, niin se vie yleensä pahimman krapulan mennessään. Niin kävi onneksi nytkin.

Ja eihän mies sitten ihan heti lähtenyt kotiinsa ja taisi siinä käydä vielä niinkin, että orgasmit eivät jääneet lopulta tuohon kahteen, vaan tuli niitä vielä pari lisää..