Lääkärissä

Roolileikit on kiehtova tapa saada vaihtelua seksiin. Yksi lempirooleistani on olla lääkäri. Tervetuloa Ilonan vastaanotolle!

Olen pukeutunut valkoisiin stay up-sukkiin, valkoisiin korkokenkiin, todella lyhyeen ja vartaloa myötäilevään lääkärintakkiin, jonka alla minulla on valkoiset pitsiset stringit ja valkoiset pitsirintsikat.

Kutsun sinut vastaanotolleni, joka sijaitsee makuuhuoneessani. Istun sängyn reunalla jalat ristissä ja läppäri kädessäni. Kysyn sinulta nimesi ja ikäsi ja missä asut, kirjoitan tiedot ylös. Seuraavaksi kysyn miksi olet tullut vastaanotolleni, vastaat että olet tullut terveystarkastukseen.

Avaan lääkärilaukkuni ja otan sieltä stetoskoopin, pyydän sinua istumaan sängyn reunalle ja riisumaan paitasi. Käyn taaksesi istumaan ja painan stetoskoopin selkääsi vasten, kuulen kuinka sydämesi sykkii kiihkeästi.

Tunnustelen käsilläni hartioitasi ja huomaan kuinka kireät ne ovat, kerron sinulle, että kaipaisit kunnon rentoutusta. Seuraavaksi siirryn eteesi, kyykistyn ja painan stetoskoopin rinnallesi ja pyydän sinua hengittämään syvään. Teet kuten käsken ja kuuntelen hetken sydämesi sykettä.

Nään kuinka silmäsi hakeutuvat katsomaan rintojani, jotka pullistuvat ulos kireästä ja avonaisesta lääkärintakistani. Tunnen kuinka riisut minua katseellasi ja se saa oloni todella kiimaiseksi. Tunnen kuinka pitsistringini alkavat kostua, tunnen itseni todella himokkaaksi ja tiedän, että tunnet samoin.

Seuraavaksi pyydän sinua riisumaan housusi. Nouset seisomaan ja avaat vetoketjun housuistasi, lasket housujasi alaspäin ja nään kuinka iso kyrpäsi on täydessä tanassa ja pullahtaa ulos housuistasi. Näky saa minut entistä himokkaammaksi.

Pyydän, että riisut vielä bokserisi. Riisut ne ja istut sängyn reunalle. Polvistun eteesi ja alan leikitellä stetoskoopilla; painan sen kovaa kyrpääsi vasten ja siirtelen sitä paikasta toiseen. Painan sen kiveksiäsi vasten ja otan kädelläni kiinni kovasta kyrvästäsi. Katson sinua silmiin ja sanot minulle, että ”Hoida minut”. Vastaan siihen, että Ilona hoitaa kyllä.

Otan kyrpäsi suuhuni ja maistelen sitä, nuolen ja imen. Sitten nousen syliisi istumaan. Painan rintojani naamaasi vasten, otan kyrvästäsi kiinni ja työnnän sen tiukkaan, märkään pilluuni. Alan ratsastaa ihanan kovan kyrpäsi päällä. Se tuntuu niin hyvältä! Voihkin nautinnosta ja sinä toistelet uudestaan, että ”Hoida minut Ilona, hoida!” Ja minähän hoidan, loppuun asti.

Ratsastan ja ratsastan, kunnes tunnen kuinka pilluni alkaa sykkiä ja supistella ja saan uskomattoman ihanan orgasmin. Kun olen lauennut, nousen sylistäsi ja käyn vielä polvilleni eteesi. Otan pillulimoista märän kyrpäsi suuhuni. Tunnen kuinka työnnät kyrpääsi syvälle suuhuni ja suuni täyttyy spermalla.

Nielen kaiken, pyyhkäisen suupieliäni ja pyydän sinua pukeutumaan. Kerron, että määrään sinulle hoidoksi kunnon panon Ilonan luona vähintään kerran viikossa. Sanot, että haluaisit varata seuraavan ajan heti huomiseksi…