Minä ja kaksi miestä

Yksi fantasioistani on ryhmäseksi, jossa olisi minun lisäkseni kaksi miestä. Uppoudutaan jälleen fantasiamaailmaan..

Olen ollut illan baarissa, nauttinut muutaman drinkin ja tanssinut. Valomerkki on juuri tullut ja olen kävelemässä kohti narikkaa, kun tunnen kuinka joku puristaa täyteläistä pakaraani.

Käännyn ja nään pitkän, komean miehen. Mies kertoo kuinka seksikkäältä näytän; minulla on ylläni kireä, lyhyt hame, läpikuultava pitsitoppi, josta rintani pullistuvat ulos ja jalassa punaiset korkokengät. Mies kysyy lähtisinkö jatkoille hänen luokseen? Miehen itsevarma olemus saa minut syttymään ja vastaan myöntävästi.

Otamme taksin ja matkustamme lyhyen matkan hänen asunnolleen. Taksissa käteni vaeltelee miehen reisillä ja tunnen kuinka hänen kullinsa alkaa paisua housujen alla.

Saavumme perille, mies maksaa taksin ja menemme miehen asunnolle, jossa onkin yllätyksekseni paikalla myös toinen mies. Hän kertoo olevansa työmatkalla ja yöpyy ystävänsä asunnolla. Hän kysyy suoraan saisiko katsella, kun panemme? Tykkään suorapuheisista miehistä ja ajatus tuntuu todella kiihottavalta, joten suostun.

Siirrymme olohuoneeseen. Miehet haluavat katsella, kun riisuudun. Riisun ensin hameeni, sitten toppini, hivelen rintojani ja pilluani alusvaatteideni läpi. Se saa baarimiehen todella himokkaaksi ja hän kaataa minut sohvalle, riisuu stringini ja työntää sormensa tiukkaan, kosteaan pilluuni, samalla kun puristelee toisella kädellään rintojani.

Toinen mies avaa housunsa ja ottaa täydessä tanassa olevan kullin käteensä ja alkaa runkata katsellessaan meitä. Baarimies kääntää minut kontilleen ja työntää ison, kovan kullinsa märkään pilluuni ja alan voihkia nautinnosta. Toinen mies ei tyydy enää vain katselemaan ja runkkaamaan, vaan tulee eteeni, ottaa päästäni kiinni ja työntää kullinsa syvälle suuhuni. Samalla toinen mies jatkaa nussimistani takaapäin.

Mies jolta otan suihin, käy sohvalle makaamaan selälleen ja pyytää minut päälleen. Tunnen kuinka hänen paksu kullinsa uppoaa tiukkaan pilluuni. Alan ratsastaa hänen päällään ja juuri kun saan orgasmin ja huudan nautinnosta, tunnen kuinka toinen mies työntää kullinsa orgasmista supistelevaan peräaukkooni.

Jatkan ratsastusta ja tunnen kuinka kullit työntyvät pilluuni ja peräaukkooni. Huone on täynnä voihkintaa, huohotusta ja märän pillun litinää. Kaksi kullia sisälläni tuntuu niin hyvältä, etten haluaisi lopettaa lainkaan ja saan uuden ihanan orgasmin. Pilluni ja peräaukkoni supistelee, takanani oleva mies ottaa kaksin käsin kiinni rinnoistani, puristaa niitä lujasti ja tunnen kuinka hänen kullinsa sykkii perseessäni ja hän huutaa, että hän tulee NYT!

Samalla toinen mies nostaa minut päältään, tulee eteeni ja runkkaa isot lastit spermaa naamalleni. Huoneeseen laskeutuu hiljaisuus ja jäämme kolmistaan raukeina makaamaan sohvalle.