Mökkireissu

Kevätaurinko on paistellut niin ihanasti, että päätin piipahtaa mökillä katsomassa miltä siellä näyttää talven jälkeen.

Ajelin kohti mökkiä, kuuntelin musiikkia ja nautin auringon lämmöstä. Enpä tajunnut, että kukaan ei tosiaan ole käynyt tekemässä lumitöitä koko talvena..mökkitien oli joku mökkinaapuri ystävällisesti aurannut, mutta mökin pihaan en autolla päässyt.

Mietiskelin, uskaltaisinko jättää auton mökkitielle, siinä kun ei kovaa liikennettä ole. No, en kauaa ehtinyt miettiä, kun mökkinaapuri ajeli autoni taakse traktorilla.

Nousin autosta pahoitellakseni, että olen hänen edessään tien tukkona, mutta hän huikkasi traktorin ikkunasta, että olisi vissiin tarve lumitöille? Vastasin myöntävästi ja hän sanoi, että äkkiäkös hän siirtää traktorin kauhalla isoimmat lumet pois, että pääsen ajamaan mökkini pihaan.

Ja niinhän hän teki. Siinä ei kauaa kestänyt ja kysyin haluaisiko hän tulla kahville kiitokseksi? Hän vastasi myöntävästi ja otin kotoa mukaan pakkaamani termospullon autosta mukaan.

Siirryimme mökkiin sisälle ja kyllähän siellä vähän viileää oli, vaikka pieni peruslämpö koko talven oli ollut päällä. Mökkinaapurini, keski-ikäinen mies katsoi minua ja sanoi, että hän kyllä tietää mikä lämmittäisi vielä enemmän kuin kahvi ja nikkasi silmää.

No mikä ettei mietin..Pidin miehelle pienen strippaus-esityksen. Onneksi rakastan kauniita ja seksikkäitä alusvaatteita, sillä tällaisissa yllättävissä tilanteissa niistä todella on iloa!

Riisuuduin keimaillen seksikkäästi ja mies katseli minua hievahtamatta. Päätin, että annanpa miehelle kunnon sylitanssin. Lähestyin miestä, koskettelin viettelevästi ja avasin hänen housunsa, joista pullahti ulos melkoinen patukka. Hieroin itseäni hänen kulliaan vasten, tanssin seksikkäästi ja kiusoittelin.

Lopulta mies ei enää kestänyt, vaan veti minut syliinsä ja suorastaan survoi kullinsa tiukkaan kosteaan pilluuni. Tuntuihan se hyvältä ja aloin ratsastaa kiihkeästi miehen päällä. Hänen kullinsa työntyi aina vaan syvemmälle pilluuni.

Mies vitsaili, että haluaisinko kermat kahviini vai ottasinko ne etukäteen suuhuni. Otinhan minä. Ilona, aina valmiina nielemään spermalastit! Ja sainkin melkoisen satsin lämmintä spermaa suuhuni.

Kyllä me lopuksi vielä ne kahvitkin juotiin. Ja mökkinaapuri lupaili, että voi auttaa kesällä nurmikonleikkuussa. Mitä lie mahtoi olla mielessä 😉