Nautinnolliset käsiraudat

Nautin niin paljon siitä, kun saan tuottaa nautintoa miehelle. Todella kiihottavaa on, kun sitoo miehen silmät huivilla, niin ettei mies voi nähdä mitään ja lisäksi sitoo hänen kätensä käsiraudoilla sängynpäätyyn.

Mies on täysin armoillani ja se todella saa minut syttymään.

Alaston vartaloni painautuu miestä vasten ja kuiskaan hänelle kuinka haluan saada hänet laukeamaan. Kieleni hipaisee hänen kaulaansa ja liukuu alaspäin. Nuolaisen hänen kulliansa ja se paisuu ja kovenee entisestään.

Otan hänen ihanan, suonikkaan kullinsa käteeni ja alan runkata, ensin rauhallisesti. Samalla nuolen hänen täysiä kassejaan ja tunnen kuinka hänen kullinsa sykkii kädessäni, niin kiihoittunut hän on.

Alan runkata vähän kovempaa. Otan samalla hänen ihanan kovan kullinsa suuhuni. Imen, nuolen ja maistelen. Kuulen kuinka miehen hengitys kiihtyy. Olen itsekin niin kiimainen, että haluan vain tuntea tuon ihanan ison, kovan kullin sisälläni.

Nousen miehen päälle istumaan ja ohjaan hänen kullinsa tiukkaan, kiimaisen märkään pilluuni. Se uppoaa syvälle sisääni ja voihkaisen nautinnosta.

Alan ratsastaa miehen päällä, liikuttelen lantiotani, ensin vähän rauhallisemmin ja sitten kovempaa. Kova kulli tuntuu niin hyvältä pillussani, että tunnen kuinka olen saamassa orgasmin. Kiihdytän vielä tahtia ja saan räjähtävän orgasmin. Pilluni supistelee nautinnosta ja samalla mies voihkaisee, että hän laukeaa nyt.

Voihkimme nautinnosta. Lopulta painaudun miehen päälle, avaan huivin hänen silmiltään ja suutelen häntä. Hetken makaamme raukeina, kunnes tunnen kuinka miehen kulli alkaa kovettua uudelleen..