Nautintoa

Välillä mikään ei ole parempaa, kuin antautua hetkeen ja antaa tunteen viedä mukanaan.

Minulle soitti eräs mies, jonka kanssa olen harrastanut muutamia kertoja aivan huikeaa puhelinseksiä. Meidän on pitänyt tavatakin, mutta aina on tullut jotain esteitä.

Tänään hän kuitenkin heti puhelun alussa sanoi, että hän haluaa minua nyt niin paljon, että haluaa tulla luokseni nyt heti! No, minähän tykkään päättäväisistä ja suorapuheisista miehistä ja jotenkin tuo suora ehdotus sai minut syttymään.

Sanoin, että odotan häntä ja kerroin myös etten ole muutamaan päivään saanut orgasmia ja olen todella himokas. Mies huokaisi nautinnollisesti ja sanoi, että lähtee tulemaan heti.

Olin jo valmiiksi seksikkäissä satiinisissa alusvaatteissa joten suihkautin vaan hiukan hajuvettä ja sipaisin huulikiiltoa huuliini.

Kauaa en ehtinyt odottaa, kun ovikelloni soi. Avasin oven ja mies ojensi minulle upean kimpun ruusuja. Herrasmies..kyllähän tuo ele sai minut haluamaan häntä vielä vain enemmän.

Katsoimme toisiamme ja syöksyimme toistemme kimppuun. Suutelimme kiihkeästi, hänen kielensä liikkui kiihkeästi minun kieltäni vasten. Välillä hän suuteli kaulaani ja sitten taas huuliani.

Riisuimme toisiltamme vaatteita ja kävelimme samalla toisiimme kietoutuneina kohti makuuhuonettani.

Mies kaatoi minut sängylle, tuli päälleni ja tunsin hänen kivikovan kullin reisieni välissä, tunsin kuinka se liukui kohti litisevän märkää, kiimaista pilluani. Se työntyi syvälle tiukkaan pilluuni ja sai minut voihkimaan nautinnosta.

En tiedä kuinka kauan lopulta olimme sängyssä. Kuus-ysiä, takaapäin, lähetyssaarnaajaa, olin päällä ja alla ja sivussa. Miehen kova kulli työntyi minuun joka suunnasta ja halusin häntä aina vain lisää ja lisää.

Lopulta saimme kumpikin orgasmin, kun ratsastin oikein kunnolla kovan kullin päällä, samalla kun mies hyväili rintojani. Jäimme vielä sänkyyn makaamaan hetkeksi, suutelimme ja hyväilimme toisiamme.

Olihan nautinnollista. Välillä kaipaan kovia otteita, välillä roolileikkejä, välillä haluan dominoida ja joskus alistua. Tänään halusin vain nauttia tämän ihanan herrasmiehen kosketuksesta ja ihanasta seksistä.

Ensi kertaan, Ilona