Ota mut!

Keväinen aurinko saa hormonit hyrräämään ja olon entistäkin kiimaisemmaksi. Ja sen sai huomata tänään eräs mies, jonka kanssa satuin samaan hissiin töihin mennessäni..

Ajelin töihin autolla, aurinko paistoi niin, että sain kaivaa aurinkolasit päähäni. Kuuntelin hyvää musiikkia ja lauloin mukana. Pitkän, pimeän talven jälkeen auringonpaiste, lämmin auto ja hyvä musiikki toi mieleeni kesän ja seksihelteet. Niitä odotellessa 😉

Olin todella seksuaalisesti latautunut, kun astelin työpaikan hissiin. Juuri kun hissin ovet olivat sulkeutumassa, juoksi komea keski-ikäinen mies vielä seurakseni. Riisuin hänet katseellani ja jäin varmaan liiankin pitkäksi aikaa tuojottamaan hänen housujen etumusta ja kuvittelemaan millainen kulli sieltä löytyisi.

Mies taisi huomata tämän, kröhäisi ja kysyi onko kaikki hyvin? Vastasin, että paremmin kuin hyvin, kevättä rinnassa. Mies loi minuun tämän jälkeen sellaisen katseen, että pilluni kostui sekunnissa ja en saanut suustani kuin sanat: Ota minut!

Mies painoi minut hissin seinää vasten, otti tukastani kiinni ja suuteli minua himokkaasti. Hänen kätensä painoi hissin Stop-nappia ja hissi pysähtyi kerrosten väliin.

Mies avasi housuni ja minä etsin käsilläni hänen farkkujensa napin ja vetoketjun, jotka avasin. Työnsin käteni hänen housuihinsa, samalla kun tunsin hänen sormiensa työntyvän kiimaiseen, kosteaan pilluuni.

Hän käänsi minut varmoin ottein kasvot seinää päin ja otti minut rajusti takaapäin. Hänen iso, kova kullinsa työntyi pilluuni ja oloni oli niin kiimainen, että olisin voinut laueta jo ensimmäisellä työnnöllä. Koitin pitkittää nautintoani..yleinen hissi, kiinnijäämisen pelko, vieras ja ihanan määrätietoinen mies ja iso kova kulli tiukassa pillussani, siinä on niin paljon kaikkea pornoa, että kauaa en kestänyt. Tunsin orgasmin vavisuttavan koko kroppaani.

Kun vielä voihkin nautinnosta, mies käänsi minut taas ympäri ja työnsi minua alaspäin kohti isoa, kovaa, sykkivää kulliaan. Otin sen suuhuni ja nautin sen mausta, runkkasin ja imin ja pian sain suuni täyteen spermaa. Nielin kaiken ja nousin vielä suutelemaan miestä, samalla kun kumpikin vedimme housuja jalkaamme ja siistimme hiuksiamme.

Mies käynnisti hissin uudestaan ja poistuimme posket punottaen hissistä oikeassa kerroksessa. Mikä tapa aloittaa työpäivä! Kevät on todella jo kulman takana…