Paljussa

Lunta tuiskutti tänä talvena niin paljon, että vaikka olin kuvitellut nautiskelevani pitkin talvea viiniä lämpimässä paljussa, niin se jäi vain haaveeksi. Palju peittyi lumen alle ja sai olla talven rauhassa. Nyt kun ihana kevätaurinko on sulatellut lumia, niin vihdoin paljukin paljastui lumen alta.

Päätin heti lämmittää sen ja laitoin muutamalle ystävälleni viestiä, josko he tulisivat minun kanssani paljuilemaan. Ja sain seuraa illaksi.

Laitoin melko seksikkäät bikinit päälleni, otin pari pulloa viiniä mukaan ja lähdin odottamaan ystäviäni paljuun. Kauaa en ehtinyt yksin olla, kun kaksi miespuolista ystävääni saapuivat ja pulahtivat kylpemään kanssani.

Joimme viiniä, kuuntelimme musiikkia, nauroimme, lauloimme, juttelimme. En tiedä syyttäisinkö tästä nauttimaani viiniä vai sitä, että ystäväni ovat todella hyvännäköisiä, mutta minua alkoi suoraan sanottuna panettaa.

Ja minähän kyllä kerroin sen ystävillenikin. Taisimme kaikki olla pikku hiprakassa ja miehet yllyttivät minua tyydyttämään itseäni veden alla. Riisuin bikinit päältäni ja aloin hyväillä itseäni. Miehet katselivat ja pitivät näkemästään.

Yksi lempibiiseistäni lähti soimaan ja sain idean antaa sylitanssin toiselle miehistä. Ehkä arvata saattaa kuinka siinä kävi lopulta.. Kyllä, jäin miehen syliin ja hän riisui uimahousunsa ja istuin hänen kovan kyrpänsä päälle.

Eikä se jäänyt siihen. Sain todellankin kunnolla munaa, kummaltakin mieheltä vuorotellen. Veden alla oli ihana leikitellä, hyväilin miehiä ja he minua. Uppouduimme täysin nautinnon valtaan.

Lopulta jatkoimme vielä iltaa viiniä juoden ja rentoutuen. Täydellinen ilta. Kenenkähän kanssa seuraavan kerran päädyn paljuun..