Parturissa

Tänään taas roolileikkejä, tervetuloa Ilonan parturiin.

Olet varannut ajan ja saavut paikalle. Katson varauskirjaani ja kysyn, että oliko sinulle varattu aika hiusten leikkaukseen ja parranajoon? Vastaat myöntävästi ja pyydän sinut istumaan tuoliin.

Tulen taaksesi seisomaan ja kuin vahingossa rintani painautuvat hiukan sinua vasten. Huomaat sen ja katsot minua peilin kautta. Hymyilen sinulle ja otan kamman ja sakset käteeni ja alan leikata hiuksiasi. Kun leikkaan etuhiuksiasi, niin näät isot rintani suoraan silmiesi edessä ja samalla näät peilin kautta muodokkaan peppuni, kun olen hiukan kumartuneena sinuun päin.

Minulla on päälläni tiukka, lyhyt, musta hame ja todella avokauluksinen kireä paita. Näiden päällä minulla on työessu ja jalassani korkokengät, joiden kopina kuuluu lattiassa, aina kun vaihdan paikkaa ympärilläsi.

Saan hiuksesi leikattua ja muotoilen ne vielä hyvin. Käteni liukuvat hiustesi seassa, kun asettelen hiuksiasi, ehkä vähän pitempään kuin olisi tarpeen, mutta sormieni välissä liukuvat hiuksesi saavat minulle hiukan halukkaan olon.

Sitten siirryn käsittelemään partaasi. Hieron siihen partavaahtoa sudilla, pyörittelen sitä kasvoillasi. Sitten otan partaveitsen ja kumarrun jälleen eteesi, niin että rintani lähes pompsahtavat ulos paitani alta.

Ajan partasi siistiksi ja poistan ylimääräisen partavaahdon lämpimällä, kostealla pyyhkeellä. Kun hieron pyyhkeellä kasvojasi, niin otat yllättäen kiinni lantiostani ja vedät minut syliisi istumaan. Alat suudella minua kiihkeästi ja liuútat kätesi hameeni alle. Tunnet kostean pilluni sormillasi.

Saat oloni todella kiimaiseksi ja avaan housusi ja kullisi pullahtaa ulos housuistasi. Otan siitä kiinni ja työnnän sen tiukkaan litisevään pilluuni. Alan ratsastaa päälläsi, puristelet rintojani ja välillä suutelet minua himokkaasti. Kova kullisi tuntuu ihanalta, kun se uppoaa aina uudestaan ja uudestaan syvälle kiimaiseen pilluuni.

Sanot, että laukeat ihan juuri ja haluat päästää spermat sisääni. Tunnen kuinka kullisi alkaa sykähdellä sisälläni ja se tuntuu niin hyvältä, että saan itsekin orgasmin ja kiemurtelen nautinnosta sylissäsi.

Lopuksi vielä suutelet minua ja sanot, että haluaisit varata jo valmiiksi seuraavan ajan..