Pikaiset baarissa

Lauantai, ystävien kanssa baariin tanssimaan ja nauttimaan muutama drinkki. Rakastan tanssimista, erityisesti lattarimusiikki saa minut innostumaan. Valitsimme baarin, jossa soitetaan aina juuri sellaista musiikkia mistä pidämme.

Ihanat lattarirytmit alkoivat soimaan ja siirryimme pöydästä tanssilattialle. Nautin musiikista ja lantioni liikkui sen tahtiin. Huomasin, kuinka mies, joka istui läheisessä pöydässä, katseli tanssimistani. Katsoin häntä silmiin ja tunsin kuinka hän riisui minua katseellaan. Mies oli seksikäs ja hänen katseensa sai minut himokkaaksi.

Biisi vaihtui ja jatkoin tanssimista. Mies nousi pöydästä, käveli luokseni ja kuiskasi minulle, että näytän niin pantavalta tanssiessani, että hän haluaa nussia minua nyt heti! Hän otti minua kädestä kiinni ja vei minut miesten vessaan. Hän lukitsi oven ja nosti hamettani ylös. Hän puristeli pakaroitani, ja työnsi minut nojaamaan lavuaaria vasten.

Kuulin kuinka hän avasi housunsa, hän otti tiukasti kiinni lantiostani ja hänen ihanan kova kullinsa työntyi kostuneeseen pilluuni. Ja hän todella nai minua KOVAA takaapäin!!! Musiikki kantautui baarista ja minun voihkintani sekoittui musiikin sekaan. Hän osasi ottaa minut niin rajusti, että vain pari minuuttia sai pilluni supistelemaan uskomattoman ihanasta orgasmista! Mies kiihdytti vielä tahtia, kovensi otteitaan ja voihkien laukesi sisääni.

Laskin hameeni ja mies sulki housunsa. Kumpikin sai mitä halusi. Pikapano baarin vessassa ei kuullosta ehkä kovin kiihottavalta, mutta voin kertoa, että sitä se oli! Huh..