Pikaseksiä

Joskus alkaa panettaa aivan yllättäen niin paljon, että on pakko saada tyydytettyä itsensä vaikka aikaa olisi vain muutama minuutti, eikä paikkakaan olisi paras mahdollinen. Niin kävi viimeksi tänään.

Olin ostoksilla vaatekaupassa, jossa minua tuli palvelemaan miesmyyjä. Hetken keskusteltuamme katseeni osui hänen housujensa etumukseen. Hänellä oli melko kireät housut jalassa ja hänen kullinsa erottui selvästi housujen läpi. Katseeni jähmettyi siihen ja tunsin kuinka tuo näky sai pilluni kuumenemaan ja kostumaan.

Menin sovituskoppiin sovittamaan valitsemiani vaatteita, mutta en saanut mielestäni myyjän ihanasti pullottavaa kullia. Minua panetti niin paljon, että tuntui että saisin orgasmin pienestäkin hipaisusta.

Riisuin housuni ja nostin toisen jalkani sovituskopin tuolille. Näin kiimasta märän pilluni peilistä ja aloin hieroa klitoristani. Pyörittelin sormiani klitorikseni päällä, sormeni liukuivat edestakaisin liukkaassa pillussani, katsoin peilistä kuinka sormeni työntyivät sisääni. Tiesin etten voinut jatkaa kauaa, myyjä odotti ulkopuolella. Hieroin itseäni kovempaa ja kovempaa ja tunsin kuinka orgasmi vyöryi koko kroppani läpi. Minun piti laittaa käsi suuni eteen, etten huutanut ja voihkinut nautinnosta.

Huh…Nuolin sormeni puhtaaksi, sovitin vaatteet ja poistuin sovituskopista nautinnollinen hymy kasvoillani.