Pillumehut naamalle

Yksi fantasioistani on saada kunnon suuseksiä mieheltä. Niin, että saan vaan nauttia, kun mies käyttelee kieltänsä taitavasti märässä pillussani.

Haluaisin maata selälleni sängyllä, niin että jalkani tulevat sängyn laidan yli. Haarani ovat kunnolla auki ja mies on polvillaan jalkojeni välissä. Ensin hän sivelee sormillaan ja kielellään häpyhuuliani. Kiusoittelee oikein kunnolla, niin että pilluni tulee litimäräksi ja kiimaiseksi.

Sitten mies alkaa nuolla klitoristani, ensin pitkillä nuolaisuilla ja sitten kiihkeämmin pyöritellen kieltään ja näykkien välillä. Tunnen kuinka pilluni turpoaa ja mies työntää sormensa tiukkaan, litimärkään pilluuni ja jatkaa samalla klitorikseni nuolemista.

Tunnen kuinka olen laukeamassa ihan kohta ja mieskin huomaa sen. Otan hänen hiuksistaan kiinni ja painan hänen naamaansa tiukemmin märkään pilluuni. Samalla mies työntää sormensa juuri oikeaan kohtaan pillussani ja tunnen kuinka squirttaan kosteat, kuumat, makeat pillunesteeni miehen naamalle.

Mies jatkaa pilluni nuolemista ja tuntuu, että orgasmini jatkuu aina vaan. Pilluni on läpimärkä ja niin on miehen naamakin. Mmmmm, niin nautinnollista..