Pitsakuski

Mitä sattuikaan, kun päätin lauantai-iltana töiden jälkeen tilata pitsan kotiintoimituksella..

Olin väsynyt töistä ja halusin hemmotella itseäni herkullisella pitsalla, mutta enpä tiennyt mitä muuta tulisin saamaan! Soitin tilaukseni ja kysyin kauanko kestäisi, että pitsa saapuu. Mies kertoi, että noin puoli tuntia. Ajattelin, että ehdin käydä hyvin suihkussa ennen sitä.

Riisuuduin ja annoin lämpimän veden valua alastonta vartaloani pitkin. Se tuntui ihanan rentouttavalta. Peseydyin ja käsieni hivellessä posliini pilluani, se alkoi tuntua niin hyvältä, että halusin jatkaa sitä. Vesi valui pitkin paljaita rintojani, koskettelin niitä ja tunsin kuinka nännini kovettuivat. Käteni liukuivat alaspäin ja tunsin kuinka kiimaiseksi aloin tulla.

Istuin suihkun lattialle ja avasin haarani äärimmilleen auki. Aloin hieroa klitorista, pyörittelin sormiani siinä ja välillä työnsin sormeni kiimasta kosteaan, tiukkaan pilluuni. Olin niin kiihkoissani, että kadotin täysin ajantajuni. Yht´äkkiä kuulin kuinka ovikello soi, tajusin heti että pitsani on saapunut.

Kietaisin pyyhkeen ympärilleni ja kiirehdin avaamaan oven. Mies seisoi pitsalaatikko kädessään ovellani. Minulla oli edelleen niin kiimainen olo ja mielessäni pyöri vain tuhmia ajatuksia. Halusin tuota miestä, juuri nyt, halusin tuntea hänen kyrpänsä syvällä, kiimaisessa pillussani!

Mies katsoi minua pitkään, kun näki minut pelkkä pyyhe päällä, otin pitsalaatikon häneltä ja samalla “vahingossa” tiputin pyyhkeen päältäni. Mies kyykistyi ja nosti pyyhkeeni ja alkoi kietoa sitä ympärilleni. Katsoin häntä viettelevästi silmiin ja sanoin suoraan, että pilluni on todella kiimainen ja märkä. Mies hämmentyi hiukan, mutta syttyi suorasta puheestani.

Hän sanoi, että hänellä on kiire takaisin töihin, mutta juuri nyt hän haluaa vaan työntää kovan kyrpänsä minuun. Hän työnsi minut seinää vasten, avasi housunsa ja tunsin kuinka hänen iso, kova kyrpänsä työntyi tiukkaan pilluuni. Se tuntui niin hyvältä, että aloin voihkia ja työntää pilluani kovempaa ja kovempaa hänen kyrpäänsä vasten.

Hän nai minua kovaa ja kiihkeästi. Välillä piti rinnoistani kiinni, välillä läpsi ja puristeli pakaroitani ja välillä otti hiuksistani lujan otteen. Olin niin kiihkoissani, että halusin vain lisää ja lisää tämän ihanan pitsakuskin kovaa kyrpää!

Sitten hän työnsi vielä sormensa perseeseeni ja nai minua entistä kovempaa. En voinut enää vastustella, vaan sain valtaisan orgasmin ja voihkin ja kiemurtelin hänen käsittelyssään.

Hän käänsi minut ympäri ja sanoi, että pieni alkupala ennen pitsaa tekisi varmasti hyvää. Polvistuin hänen eteensä ja hän työnsi ihanan kovan, suonikkaan kyrpänsä suuhuni ja imin sitä oikein kunnolla. Pian tunsin kuinka suuni täyttyi lämpimästä spermasta. Nielin ja nuolin hänen kyrpänsä puhtaaksi.

Hän nosti housunsa ja sanoi, että hänen täytyy todella kiirehtiä töihin. Hän toivotti vielä hyvää ruokahalua ja huikkasi ovelta, että kuljettaa minulle pitsaa oikein mielellään toistekin.

Minä kävin hymy huulilla, raukeana nautiskelemaan pitsaani ja mietin jo koska minulla on seuraava pitsapäivä..