Poliisi

Kuten otsikosta jo varmaan arvasit, niin tänään jälleen uppoudutaan roolileikkien maailmaan.

Ilona-poliisi on päivystämässä. Olen pukeutunut seksiliikkeestä hankittuun poliisin asuun. Siihen kuuluu hyvin avonainen tiukka poliisin paita, hattu, verkkosukkahousut ja lyhyt musta kiiltävä hame. Jalassa minulla on pitkät, korkeakorkoiset saapikkaat.

Olen tekemässä liikennepäivystystä, kun ajat ohitseni lievää ylinopeutta. Pysäytän autosi ja pyydän sinua avaamaan ikkunan. Kumarrun autosi ikkunaan nojaten ja pyydän sinua puhaltamaan alkometriin. Puhallat ja tulos näyttää nollaa, niinkuin pitääkin.

Kerron, että ajoit kuitenkin sen verran ylinopeutta, että minun täytyy kirjoittaa sinulle sakko. Pyydän sinut mukaani poliisiautoon. Kyselen sinulta tietojasi ja kirjaan niitä ylös. Istut vastapäätä minua ja päätän vähän kiusoitella sinua, avaan haarojani niin, että näet suoraan lyhyen hameeni alle. Minulla on vain nuo verkkosukkahousut ja nekin kun on seksikaupan mallistoa, niin ne on haaroista avoimet ja paljas pilluni näkyy hameeni alta.

Nään kuinka housuissasi alkaa pullottaa ja kysyn sinulta haluaisitko mahdollisesti hoitaa sakon maksun luonnossa? Nyökkäät minulle.

Pyydän sinut luokseni ja käsken eteeni polvilleen, sanon että haluan ensin kunnon pillun nuolentaa. Alat nuolla pilluani ja työnnät samalla sormiasi pilluuni. Otan pampun käteeni ja sanon, että haluan sinun runkkaavan minua pampulla samalla, kun nuolet pilluani. Pilluni alkaa litistä, kun kiihotun äärimmilleni.

Sitten käännän selkäni sinuun päin ja käsken sinun nussia minua oikein kunnolla, nussia niin, että poliisi saa orgasmin. Sanon, että jos saat minut tulemaan, niin sakko on kuitattu. Ja sinä todella teet parhaasi. Iso kullisi moukaroi pilluani ja otat tiukan otteen hiuksistani. Otat minut lujaa ja kovakouraisesti.

Yritän pidätellä orgasmia, mutta en mahda enää mitään. Orgasmi vyöryy koko kroppani läpi, kun iso kullisi nai minua takaapäin. Kun pilluni supistelee orgasmista kullisi ympärillä, niin sinäkin laukeat sisääni.

Nousen takaisin istumaan tuolille ja kerron, että sakkosi on nyt maksettu, mutta seuraavalla kerralla et pääse näin helpolla..mitä se mahtaakaan tarkoittaa 😉