Postimies yllättää

Olin tilannut itselleni kotiintoimituksella muutaman uuden seksilelun nettikaupasta. Odotin innolla tilausta saapuvaksi ja vihdoin postin lähetti soitti minulle, että hän olisi tuomassa minulle pakettia.

Puolen tunnin kuluttua ovikello soi ja postimies seisoi ovellani käsissään joka puolelta littaantunut pahvilaatikko. Hän pahoitteli ja sanoi, että paketti oli valitettavasti vaurioitunut kuljetuksessa, mutta voisimme yhdessä tarkistaa onko sisältö säilynyt kuitenkin ehjänä.

Poskilleni nousi vieno puna, kun tiesin mitä paketti sisälsi ja kohta tutkisin sisältöä yhdessä postimiehen kanssa. Jostain syystä ajatus alkoi myös kiihottaa minua.

Avasin paketin postimiehen katsellessa vieressä. Geishakuulat, lasidildo ja ihana pinkki anustappi timantilla, kaikki ehjiä. Postimies katseli paketin sisältöä ja näin kuinka hänen housunsa etumus alkoi pullistua. Hän katsoi minua silmiin ja sanoi, että pitäisikö vielä testata, että kaikki aivan varmasti on kunnossa? En miettinyt hetkeäkään..

Riisuimme toisiltamme vaatteet, otin hänen ison, kovan kyrpänsä käteeni ja runkkasin. Samalla hän työnsi sormensa märkään pilluuni, hän käänsi minut selin häneen päin ja kävin kontilleni hänen eteensä. Hän pyöritteli anustappia hetken kiimaisessa pillussani ja työnsi sen sitten tiukkaan perseeseeni. Voihkin nautinnosta.

Postimies työnsi kovan kyrpänsä märkään pilluuni, puristeli ja läpsi pakaroitani. Sitten hän levitti pakaroitani auki, jotta näki kunnolla anustapin perseessäni. Hän kovensi tahtia, hänen kyrpänsä työntyi aina vaan syvemmälle ja syvemmälle pilluuni. Lopulta hän veti anustapin perseestäni ja työnsi kyrpänsä tilalle. Hän nai minua perseeseen rajummin kuin kukaan koskaan ja lopulta huusimme kumpikin nautinnosta ja laukesimme samaan aikaan.

Postimies puki päällensä ja lähti jatkamaan töitään, lähtiessään hän vielä huikkasi, että dildo ja geishakuulat täytyy kokeilla toisella kertaa. Sitä odotellessa…