Puhelinseksi ja ruokaleikit

Mitä kaikkea voikaan kokea puhelinseksin välityksellä. Oikeastaan mitä vaan, vaikka leikitellä ruualla…

On perus arki-ilta, nautiskelen sohvalla istuen mehujäätelöä. Sen muoto tuo mieleeni kovan kyrvän, suljen silmäni ja mietin kuinka edessäni seisoo mies, jonka ihanan kyrvän saan työntää suuhuni aina uudelleen ja uudelleen, kuinka imen ja nuolen sitä.

Tunnen kuinka pilluni alkaa kuumeta ja kostua. Ja juuri silloin puhelin soi, vastaan puhelimeen “Ilona”.

Kuulen ihanan seksikkään miehen äänen, hän kysyy, että mitä haluaisin tehdä hänelle juuri nyt? Kerroin kuinka kiimainen olen ja kuinka olen juuri miettinyt imeväni ja nuolevani kovaa kyrpää. Mies innostuu ja haluaa, että kerron lisää.

Kysyn voitaisiinko leikkiä yhdessä vähän ruualla? Mies vastaa, että ajatus kiihottaa häntä. Muistan, että jääkaapistani löytyy suklaakastiketta ja kermavaahtoa, käyn hakemassa ne ja palaan sohvalle niiden kanssa.

Kerron miehelle, kuinka kuvittelen hänet sohvalleni makaamaan, riisun häneltä vaatteet ja nään kuinka hänen kyrpänsä alkaa kovettua. Otan sen käteeni, runkkaan hetken ja leikittelen kielelläni.

Sitten otan suklaakastikepurkin ja kerron kuinka pursotan sitä ohuena norona hänen ihanan kyrpänsä päälle. Nään kuinka viileä kastike saa hänen kyrpänsä turpoamaan halusta vielä paksummaksi. Otan kermavaahtopurkin käteeni, ravistan sitä ja pursotan sitä suklaakastikkeen päälle.

Pursotan suklaakastiketta ja kermavaahtoa myös kiinteille, täyteläisille rinnoilleni ja nännini kovettuvat halusta.

Kerron kuinka otan kiinni miehen kiveksistä, puristelen niitä toisella kädelläni, samalla kun toisella kädellä otan hänen kyrvästään kiinni ja alan nuolla himokkaasti kermavaahtoa ja suklaakastiketta hänen kovan kyrpänsä päältä. Mmmmmmmm kuinka hyvältä se maistuu ja nuolen ja imen aina vain himokkaammin.

Kun kyrpä on nuoltu puhtaaksi, kerron kuinka nousen miehen päälle ja tunnen kuinka hänen kova kyrpänsä uppoaa tiukkaan, märkään, kiimaiseen pilluuni.

Kerron, että haluan hänen nousevan istumaan ja nuolemaan rinnoiltani ja nännieni päältä suklaakastikkeen ja kermavaahdon, samalla kun ratsastan hänen kyrpänsä päällä.

Voihkin ja kuulen kuinka mies sanoo puhelimessa, että hän tulee ihan kohta. Ajatus saa minut niin kiimaiseksi, että tunnen kuinka orgasmi vyöryy koko kroppani läpi. Saamme orgasmin yhdessä ja voihkimme kumpikin nautinnosta.

Juuri tätä kaipasin, kiihkeää puhelinseksiä. Tiedän, että puhumme vielä uudestaan, luultavasti jo pian…