Puhelinseksi numerot

Puhelinseksi numeroon soittaminen tuo ihanan, himokkaan hetken juuri silloin kuin sitä haluat. Saat toteuttaa fantasiasi kuuman, kiimaisen naisen kanssa. Itse rakastan vastata puhelinseksi numeroon, koskaan en etukäteen voi tietää millainen kiihkeä kokemus on tiedossa. Kun puhelin soi, tiedän vain, että tulen nauttimaan ja syttymään äärimmilleni.

Yhden naisen kanssa koimme todella märkiä ja kiihkeitä hetkiä. Hän soitti minulle ja tutustuimme ensin hiukan toisiimme, kerroin itsestäni ja hän myös kertoi nimensä, hän oli Minna, hän kertoi missä asuu, mitä tekee työkseen, mistä nauttii vapaa-aikanaan ym.

Kun olimme hiukan tutustuneet, niin tunnelma alkoi käydä kuumaksi. Aloimme suudella toisiamme kiihkeästi ja riisua vaatteita toistemme päältä. Käteni vaelsivat Minnan vartalolla ja tunsin hänen ihanat, paljaat rintansa käsissäni. Aloin nuolla ja imeä hänen nännejään, samalla kun käteni liukui hänen vatsaansa pitkin alaspäin ja tunsin hänen himosta kostuneen pillunsa kädelläni.

Aloin hyväillä Minnan klitorista ja kuulin kuinka hän voihki nautinnosta. Sanoin, että haluaisin mennä hänen kanssaan kuus-ysiin ja hän kävi makaamaan alleni. Käännyin ja nousin hänen päälleen niin, että hän näki kiimamehusta märän pilluni naamansa edessä ja tunsin kuinka hän nuolaisi pilluani. Se tuntui uskomattoman hyvältä! Aloin nuolla hänen pilluansa ja maistoin kuinka ihanan märkä ja kiimainen se oli.

Minna säpsähti, kun yht´äkkiä ovi kävi ja hänen miehensä tuli kotiin. Olimme niin kovassa kiimassa, ettemme voineet lopettaa. Jatkoin hänen pillunsa nuolemista, hänen selittäessään miehelleen mistä oli kysymys; kuinka hän oli soittanut puhelinseksi numeroon ja sai juuri taivaallista suuseksiä Ilonalta. Kuulin kuinka mies innostui ja kysyi saisiko hän liittyä seuraamme? Tottakai sai!

Mies sanoi, että hänen yksi fantasiansa on katsella kahta naista antamassa nautintoa toisilleen, hän haluaisi vain katsella ja runkata vieressä. Tämä sai minut niin kiimaiseksi, etten tiennyt miten olisin ollut. Nuolin Minnan pillua aina vaan kiihkeämmin ja kiihkeämmin. Samalla oma pilluni sai taitavaa kielikäsittelyä, Minna todella osasi nuolla! Tunsin kuinka märkänä olin ja kuinka lähellä orgasmini oli.

Katsoin kuinka mies runkkasi vieressämme meitä katsoen. Hänen kova kyrpänsä näytti todella seksikkäältä. Työnsin sormeni Minnan kiimasta litimärkään pilluun ja hän teki samoin minulle. Runkkasimme, nuolimme, imimme, näykimme toistemme pilluja ja samalla katselimme kuinka Minnan mies runkkasi isoa, kovaa kyrpää vieressämme. Tunsin kuinka Minna alkoi painaa pilluaan kovempaa naamaani vasten. Tunsin kuinka lähellä hänen orgasminsa oli.

Annoin kaikkeni ja samalla tunsin kuinka omakin pilluni alkoi supistella orgasmin kourissa. Laukesimme Minnan kanssa lähes samaan aikaan ja se tuntui upealta. Kun hänen miehensä kuuli kuinka voihkimme nautinnosta ja näki kuinka kiemurtelimme saadessamme uskomattoman ihanat orgasmit, ei hänkään enää kestänyt vaan näimme kuinka hän runkkasi isot lastit spermaa päällemme.

Tätä muistellessa pilluni kostuu aina niin märäksi. Soittamalla puhelinseksi numeroon voi kokea todella kiihkeitä hetkiä.

Odotan soittoasi… -Ilona