Salilla

Tänään kävin salilla treenaamassa. Minulla oli päälläni lyhyet tiukat treenilegginssit ja lyhyt treenitoppi.

Olin jo hetken aikaa ehtinyt treenaamaan, kuunnellut kuulokkeista hyvää musiikkia ja nauttinut kun treeni kulki niin hyvin. Lopuksi päätin vielä polkea kuntopyörällä jonkin aikaa.

Nousin kuntopyörän selkään ja aloin polkemaan. Näin kuinka taakseni toiselle pyörälle käveli hyvännäköinen mies. Jatkoin musiikin kuuntelua ja polkemista, välillä pyyhin valuvaa hikea pieneen pyyhkeeseen, joka minulla oli mukanani.

Poljin varmaan vartin verran ja päätin lähteä suihkuun. Nousin pyörän selästä ja katsoin taakseni, näin miehen takanani pyörän selässä. Kuinka seksikkäältä hän näyttikään, kun hiki valui hänen kroppaansa pitkin.

Lähdin hymyillen kohti pukuhuonetta ja mielessäni mietin, kuinka ihanaa olisi päästä koskemaan miehen hikistä, alastonta vartaloa ja ottaa loppulämmöt kunnon panon merkeissä. Ajatukseni keskeytyi, kun tunsin käden olkapäälläni, käännyin ja näin miehen edessäni. Otin kuulokkeet korviltani ja mies nikkasi minulle silmää. Tuntuu kuin mies olisi kuullut ajatukseni, hän otti kädestäni kiinni ja veti minut mukaansa.

Mies ohjasi minut miesten pukuhuoneelle, kurkkasi ovesta sisään ja sanoi, että pukuhuone on tyhjä, voimme mennä sisään. Saimme oven kiinni takanamme ja aloimme riisua toisiamme. Olimme niin kiimaisia! Mies käänsi minut seinää vasten ja työnsi ihanan kovan kullinsa sisään tiukkaan, märkään pilluuni. Se tuntui niin hyvältä!

Voihkin nautinnosta ja hikiset vartalomme painautuivat toisiaan vasten, kun mies nussi minua oikein kunnolla. Hänen kätensä vaelsivat rinnoillani, pakaroillani, hikisten hiusteni seassa, joka puolella.

Aloin tuntea kuinka saisin orgasmin ihan juuri, pyysin miestä nussimaan minua vielä kovempaa ja niin hän todella teki. Orgasmi vyöryi koko kroppani läpi. Kun pilluni vielä supisteli orgasmista, niin mies alkoi huohottaa ja otti tiukan otteen hiuksistani, tunsin kuinka hänen kova kullinsa sykki pillussani.

Lopuksi mies käänsi minut vielä itseään vasten, otti kiinni kasvoistani ja suuteli minua. Hän kuiskasi, että tällaiset loppulämmittelyt kelpaisi hänelle toistekin..Hmmmm, onkohan minulla huomennakin salipäivä 😉