Strippausta

Vietimme muutaman ystäväni (miehiä ja naisia) kanssa rentoa iltaa luonani. Hyvää ruokaa, hyvää juomaa, musiikkia, tanssia. Jossain kohtaa iltaa minulle tuli todella seksikkään kiimainen olo ja kysyin saisinko stripata heille. Kaikki innostuivat heti.

Laitoin soimaan seksikästä musiikkia ja aloin liikutella vartaloani sen tahdissa. Kaikkien silmät olivat liimaantuneet minuun ja katseet saivat minut entistä kiimaisemmaksi.

Riisuin ensin hitaasti paitani, jonka alta paljastuivat täyteläiset rintani ihanissa mustissa pitsirintsikoissa. Hyväilin käsilläni rintojani ja siirryin riisumaan tiukan hameen päältäni. Mustat pitsistringit eivät paljoa peittäneet kostunutta pilluani.

Jatkoin viettelevää tanssiani musiikin soidessa ja annoin käsieni vaeltaa samalla rinnoillani ja välillä pilluni päällä. Sitten avasin rintsikkani ja annoin niiden tippua lattialle. Nuolaisin sormiani ja pyörittelin niitä kiimasta kovettuneiden nännieni päällä.

Minulla oli päälläni enää mustat korkokengät ja mustat stringit. Otin kiinni stringeistäni ja käännyin selin ystäviini päin. Riisuin hitaasti stringit jalastani, samalla kumarruin alaspäin, niin että täyteläiset pakarani näkyivät ja märkä pilluni pakaroideni alla. Hieroin kädelläni hiukan pilluani ja tunsin kuinka litimärkä se oli.

Minua panetti niin paljon! Esitykseni alkoi olla ohi ja kysyin haluaisiko joku ystävistäni tulla valitsemaan minulle vaatteita makuuhuoneeseen. Kaikki tiesivät mitä tarkoitin ja yksi miehestä tuli luokseni, nosti minut syliinsä ja kantoi minut makuuhuoneeseeni.

Hän heitti minut sängylleni, revin housut hänen jalastaan, oloni oli niin kiimainen, että halusin saada kunnon panon nyt heti! Hänen kyrpänsä oli ihanan iso ja se seisoi täydessä tanassa. Mies otti minusta kiinni lujasti ja käänsi minut kontilleen sängyllä. Sitten hän alkoi naida minua isolla, kovalla kyrvällään. Hän nai oikein kunnolla ja se tuntui niin hyvältä, etten edes muistanut, että talossa oli muitakin kuin me kaksi ja voihkin niin kovaa, että se kuului taatusti muidenkin korviin.

Sain uskomattoman orgasmin ja lähes huusin nautinnosta. Samalla mies veti kyrpänsä ulos tiukasta pillustani, käänsi minut selälleni ja sain ison lastin lämmintä spermaa naamalleni. Nielin kaiken mikä osui suuhuni ja loput pyyhin peiton kulmaan.

Sitten valitsimme minulle vaatteet, siistiydyimme ja menimme toisten luokse jatkamaan iltaa. Pilluni vaan on niin kyltymätön, että tiesin heti, että eksyisimme illan aikana vielä uudestaan makuuhuoneeseeni..