Syvälle suuhun

Suuseksi, olin sitten antaja tai ottajana, saa minut aina niin kiimaiseksi ja pilluni todella märäksi. Tänään siinä oli mukana hiukan minun alistamistani ja se sai minut todella syttymään!

Istuin sängyllä ja mies tuli eteeni seisomaan. Avasin miehen housut ja laskin ne alas. Otin hänen kullinsa käteeni ja toisella kädellä puristelin hänen pallejansa. Aloin nuolla hänen kyrpänsä vartta ja tunsin kuinka se alkoi kovettua ja paisua kädessäni.

Katsoin miestä silmiin ja otin hänen kovan, ison kyrpänsä suuhuni. Aloin imeä sitä himokkaasti, samalla runkaten sitä toisella kädelläni.

Yht´äkkiä mies otti käsistäni kiinni ja painoi minut makaamaan sängylle. Hän piti käsiäni kiinni pääni yläpuolella ja alkoi työntää kyrpäänsä suuhuni. Hän työnsi sitä syvälle kurkkuuni asti, työnsi ja työnsi ja minä imin sen minkä pystyin.

Katsoin miestä silmiin ja hän sanoi minulle käskevästi, että “Ime huora!” Hänen käskytyksensä ja kurkkuuni vaativasti työntyvä kyrpä saivat minut todella kuumaksi! Sain mielettömän orgasmin koskematta koko kiimaiseen pilluuni lainkaan!

Koitin voihkia orgasmin kourissa ja samalla tunsin kuinka mies laukesi syvälle suuhuni ja sanoi minulle, että “Niele huora!” Ja minä nielin, joka pisaran. Välillä on todella kiihottavaa, kun mies käskyttää.