Tarjoilija

Eräs miespuolinen ystäväni pyysi minua tässä muutama viikonloppu sitten tarjoilijaksi järjestämilleen cocktail kutsuille. Hän järjesti tilaisuuden yhtiökumppaneilleen, miespuolisia hekin kaikki, ja toivoi että pukeutuisin tilaisuuten seksikkään näyttävästi.

Suostuin tottakai! Mukavaa lisätienestiä ja nautin olla ihmisten seurassa. Ja minähän todella pukeuduin seksikkäästi. Verkkosukkahousuihin, ja todella lyhyeen mustaan, kireään nahkahameeseen ja hiukan läpikuultavaan toppiin. Jalassa tietenkin korkokengät.

Sain katseita ja hiukan pepulle läimäyttelyä heti alkuillasta, mutta sehän ei minua haitannut. Tiesin, että asuvalintani oli osunut nappiin.

Tarjoilin miehille pikkupurtavaa ja juomia. Miehet keskustelivat alkuun liiketoiminnasta, mutta illan edetessä puheet alkoivat siirtyä kevyempiin aiheisiin, tähän saattoi toki vaikuttaa myös tiuhaan tahtiin nautitut drinkit. Jäin itsekin juttelemaan miehille tarjoilun lomassa ja nautin huomiosta, mitä sain ainoa naisena tilaisuudessa.

Lähdin hakemaan keittiöstä jälleen uudelle tarjottimelle juomia, kun yksi miehistä lähti perääni. Hän tuli kanssani keittiöön ja alkoi puristella peppuani, hän nosti lyhyen hameeni ylös ja painoi minut keittiön tasoa vasten. Katsoin olkani yli mieheen ja sanoin,että jos mies halusi panna minua, niin se sopi kyllä, mutta meidän pitäisi olla nopeita, muut miehet odottivat lisää juotavaa.

Mies sanoi, että hän on katsellut minua koko illan ja verkkosukkahousut saavat hänet sodella syttymään. Hän sanoi, että hänen kullinsa on jo hetken seissyt niin kovana, että sitä on ollut vaikea peitellä vaatteiden alle. Kyllähän tuo tilanne sai minut kiihottumaan!

Laskin hiukan sukkahousujani ja mies avasi housunsa. Ja todellakin hänen kullinsa seisoi täydessä tanassa. Mies otti lantiostani kiinni ja työnsi kullinsa kostuneeseen pilluuni. Meillä ei todella ollut kauan aikaa ja mieskin tiesi sen, hän antoi heti kaikkensa. Hän nussi minua todella kovaa, kostutti välissä sormeaan pillussani ja työnsi sen peppuuni.

Se tuntui niin hyvältä, että oli vaikeaa olla huutamatta nautinnosta. Mies nussi minua vielä kovempaa ja kuiskasi korvaani, että hän tulee nyt. Mies laukesi sisääni ja samalla tunsin kuinka itse sain aivan ihanan orgasmin.

Mies nosti housunsa ja lähti takaisin muiden luo. Itse nostin myös sukkahousuni ja otin tarjottimen käteeni. Posket punoittaen lähdin tarjoilemaan lisää juotavaa miehille.

Ilta oli kaikkineen onnistunut ja ystäväni kiitteli illan jälkeen kuinka hyvin olin työni hoitanut. Hänen bisneksensä olivat edenneet paremmin kuin hyvin ja yksi miehistä oli sanonut, että se on osittain minun ansiotani. Ystäväni kysyi, että mitä tämä oikeen tarkoitti? Sanoin, että ehkä olin tälle kyseiselle herralle tarjonnut muutakin kuin juomaa ja naposteltavaa.

Kyllähän ystäväni minut tuntee ja ymmärsi heti mitä oli tapahtunut, hän naurahti ja sanoi, että saan ehdottomasti emännöidä hänen kutsujaan toistekin.