Täyteläinen peppu

Jos olet minun kanssani puhunut, niin ehkä tiedätkin jo, että yksi asia mistä tykkään itsessäni todella, on muhkea, kiinteä, täyteläinen peppuni. Se on todella seksikkään näköinen ja tykkään korostaa sitä pukeutumalla mahdollisimman tiukkoihin hameisiin, mekkoihin ja housuihin. Ja kuinka hyvältä se näyttääkään pelkissä stringeissä, kun stringien naru uppoaa pakaroideni väliin.

Parasta siinä kuitenkin on se, kuinka hyvältä tuntuu, kun takaapäin naidessa, pakaroitani samalla puristellaan ja välillä vähän läpsitään. Tai otetaan oikein tiukka ote ja pannaan oikein kunnolla!

Ja pepusta kun nyt puhutaan, niin minut saa todella voihkimaan nautinnosta, kun takaapäin ottaessa työntää vielä sormen tai anustapin peppuuni, aah. Lempiasentoni (tai taitaa niitä olla kyllä moniakin) on takaapäin.

Haluaisin, että juuri sinä nait minua ihanalla, kovalla kyrvälläsi takaapäin, läpsit ja puristelet pakaroitani, nait oikein kunnolla, niin että en voi kuin voihkia nautinnosta..ja lopulta työnnät vielä sormen peppuuni ja jatkat naimistani niin kauan, että saan upean orgasmin. Kiimaisen, märän pilluni supistellessa orgasmista kovan kyrpäsi ympärillä, laukeat sisääni. Mmmmm, odotan soittoasi.