Työhaastattelu

Tänään roolileikeissä hypätään työhaastatteluun. Työhaastattelijana olen minä Ilona ja sinä olet tulossa haastateltavaksi.

Hei, sinulla oli aika työhaastatteluun, eikö? Vastaat myöntävästi. Pyydän sinua seuraamaan minua työhuoneeseeni.

Kävelen edessäsi, olen pukeutunut mustaan jakkuun, mustaan lyhyeen hameeseen, jonka alle jää juuri ja juuri piiloon stay up sukkieni pitsireunus. Jalassa minulla on mustat, korkeakorkoiset glitter-korkokengät. Voin kuvitella, kuinka katseesi on kiinnittynyt keinahtelevaan lantiooni.

Pyydän sinut istumaan tuoliin ja istun itse pöytäni taakse. Kysyn miksi juuri sinä olisit paras valinta tähän tehtävään? Kerrot minulle, kuinka sinulla on paljon kokemusta juuri tällaisesta työstä ja olet myös nopea oppimaan.

Olet tuonut työtodistuksia mukanasi ja ne ovat todella vaikuttavia. Olen tehnyt jo lähes päätökseni siitä, että palkkaan sinut, mutta kysyn sinulta vielä, oletko varmasti valmis tekemään kaiken mitä pyydän, jos minusta tulee sinun pomosi? Vastaat, että olet, testaa vaikka minua, sanot.

Nousen tuolistani, tulen viereesi ja istun pöytäni päälle. Avaan jalkojani ja sanon sinulle, että laita minut voihkimaan. Hieman yllättynyt ilme kasvoillasi nouset tuolista ja kaadat minut makaamaan pöydälle. Laitat pääsi jalkojeni väliin, siirrät stringejäni sivummalle ja tunnen kielesi liukuvan pillussani.

Nuolet minulla todella kiihkeästi ja minun on vaikea pidätellä itseäni, laitan käteni suuni eteen etten alkaisi heti voihkia nautinnosta. Otat minusta lujan otteen ja käännät minut nojaamaan pöytään, niin että näät kiimaisen pilluni ja seksikkäät pakarat edessäsi. Kuulen kuinka avaat housusi, otat hellän tiukasti kiinni hiuksistani ja kova kullisi työntyy kostuneeseen pilluuni.

En mahda mitään, voihkin ja sanon sinulle, että pane minua kunnolla. Ja sinä teet juuri niinkuin käsken. Panet minua niin kauan, että saan orgasmin ja kun pilluni supistelee kullisi ympärillä, niin laukeat sisääni.

Nousen pöydältä ja kävelen työpöytäni taakse. Otan työsopimuksen esiin ja sanon sinulle, että voit allekirjoittaa sen, paikka on sinun.

Soitellaan, Ilona 221