Uimassa

Viime kertaisessa blogissani kerroin mökkireissusta, joka johti kiihkeään hetkeen mökkinaapurini kanssa. Tästä tuli mieleeni yksi mökkireissu viime kesältä, jonka halusin myös jakaa teille.

Olin herännyt todella aikaisin aamu-uinnille. Yleensä saan silloin nautiskella vain aikaisten lintujen laulusta ja hiljaisuudesta. Nyt korviini kantautui kuitenkin puheensorinaa ja musiikkia.

En jäänyt asiaa sen enempää ihmettelemään, vaan tiputin pyyhkeen yltäni rannalle ja pulahdin alasti ihanan raikkaaseen veteen.

Kuulin kuinka puheen äänet ja musiikki ihan kuin lähenisivät minua. Katselin ympärilleni ja huomasin soutuveneen lipuvan lähellä rantaa kohti minua.

Veneessä oli neljä miestä ja selkeästi edellisillan saunailta oli yhä meneillään, muutamalla oli kaljapullo kädessään ja osa lauloi musiikin mukana.

Yksi miehistä huomasi minut ja pyysi soutajaa ohjaamaan veneen luokseni. Vene lipui viereeni ja miehet kysyivät haluaisinko lähteä heidän kanssaan saunomaan? Sanoin, että minulle taitaa nyt riittää tämä aamu-uinti. He kysyivät olisinko uintiseuraa vailla? Ja vastasin, että tokihan tänne mahtuu.

Vene vedettiin rantaan ja miehet hyppäsivät rannalle. Kaikki 4 riisuituivat alasti ja pulahtivat veteen. Aloin jo aavistella mihin tämä johtaisi…ja oikeassa olin.

Musiikki soi taustalla, tunsin käsiä joka puolella vartaloani. Kädet liukuivat liukkaalla, märällä ihollani ja tuntui, että laitoin käteni mihin tahansa veden alla, niin käteeni osui kova kulli. Aloin todella kiihottua. Yksi miehistä tuli taakseni ja otti minua lantiosta kiinni ja tunsin kuinka hänen kullinsa työntyi märkään pilluuni. Samalla minulla oli kummassakin kädessäni kulli ja runkkasin niitä veden alla.

Yksi miehistä katseli ja nautti selvästi siitä mitä näki, hän oli sen verran matalalla vedessä, että näin kuinka hän veti käteensä katsellessaan meitä.

Paikat vaihtuivat vähän väliä ja olin niin kiimainen, että en edes muista kuinka monta orgasmia sain. Aina uusi kulli työntyi pilluuni, välillä suuhuni ja peppuuni. Lopulta yksi miehistä sanoi, että olisi ihana näky saada kuorruttaa minut kunnolla spermalla. Kaikki olivat heti mukana ja kahlasin rantaveteen.

Kävin selälleni matalaan veteen, avasin haarani ja hieroin pilluani. Kaikki neljä miestä tulivat ympärilleni ja alkoivat runkata. Yksitellen he roiskivat mällit päälleni, niin että todella olin ympäriinsä spermassa.

Miehet kiittelivät mieleenpainuvasta aamu-uinnista. Olihan melkoinen aamu, muistelen tätä edelleen ja kiihotun todella aina, kun tämä aamuinen kohtaaminen miesten kanssa tulee mieleeni.