Yksi orgasmi kiitos

Täytyihän sitä lähteä heti kyläbaariin tanssimaan, kun aukioloja vähän pidennettiin.

Olin maistellut muutaman drinkin ja viihdyin tanssilattialla, kuinka ihanaa oli pitkästä aikaa olla baarissa. Olin laittanut itseni kauniiksi ja pukeutunut seksikkääseen, todella tiukkaan pikkumustaan. Jalassani minulla oli pitkät, hiukan kiiltävät korolliset saapikkaat.

Nautin musiikista, tanssista, hyvästä tunnelmasta ja drinkkien tuomasta rennosta olosta. Päätin mennä tilaamaan vielä yhden juoman. Kävelin kohti baaritiskiä ja näin kuinka baarimikko katsoi minua sillä silmällä. Tiedät varmasti mitä tarkoitan!

Pääsin baaritiskin luo ja halusin hiukan flirttailla komealle baarimikolle. Sanoin, että yksi orgasmi kiitos. Baarimikko iski minulle silmää ja kävi valmistamaan orgasmi-drinkkiä. Jäin nauttimaan drinkistä baaritiskille ja jatkoimme flirttailua. Voi kuinka olinkaan kaivannut kunnon flirttiä!

Enpä olisi uskonut mitä seuraavaksi tapahtui.. Baarimikko kysyi minulta, että riittääkö minulle todella tuo orgasmi, mitä nyt nautiskelen lasista? Sanoin, että kyllä tällä alkulämmöt saa, mutta seuraavaksi voisin tilata vähän toisenlaisen orgasmin.

Baarimikko kumartui minua vasten ja kuiskasi korvaani, että seuraa minua. Lähdin hänen peräänsä ja päädyimme baarin keittiötiloihin. Keittiö oli jo tältä iltaa suljettu, joten olimme kahdestaan.

Baarimikko nosti minut tiskipöydälle ja kurkkasi hameeni alle. Kuinka hän yllättyikään, kun näki ettei minulla ollut alushousuja. Posliiniksi ajeltu, märkä, kiimainen pilluni odotti, että saisi kunnon käsittelyä. Ja saihan se!

Pikapano (toki baarimikolla oli kiire takaisin töihin), mutta sitäkin kiihkeämpi ja kiimaisempi! Hän otti minut kunnolla ja hiukan kovakouraisesti siinä tiskipöydällä. Työnsi sormiaan sisään ja ulos liukkaaseen pilluuni. Sitten tunsin, kuinka hänen kova kullinsa työntyi sisääni raivokkaasti. Koitin olla voihkimatta, ettemme jäisi kiinni, mutta hän sanoi, että musiikki soi niin kovalla baarin puolella ettei kukaan kuule.

Niinpä en pidätellyt yhtään, vaan voihkin ja lähes huusin kun hän nussi minua kunnolla. Lopulta sain ihanan orgasmin ja baarimikko laukesi myös sisääni.

Baarimikko palasi tiskille ja minä tanssilattialle nautinnollinen hymy huulillani. Kotiin lähtiessä baarimikko huikkasi minut vielä luokseen ja kysyi, että maistuisiko vielä yksi orgasmi? Tiesin mitä hänellä oli mielessä ja baari-illalle tuli paras mahdollinen päätös, kun baarimikko tuli luokseni yöksi..eikä muuten ainoastaan nukuttu 😉